Saker som stör

tisdag, 22 juli 2008

Det går lite trögt med bloggandet för mig, mest för att jag försöker undvika personliga saker samt rent meningslösa och onödiga saker såsom: ”Idag åt jag fil och flingor till frukost och imorgon ska jag kanske köpa nya skor”.

Sen att det mesta ändå är rätt meningslöst kan ju inte hjälpas.

Precis som TREO-reklamen som har börjat rulla på tv igen, den med pojken som säger ”schhhhh” när något huvudvärksframkallande händer. Är man då någorlunda intresserad av datorer kan man ju inte undvika att se att grabben drar ur sladden till datorns bildskärm och pappan blir helt förstörd. Hur svårt kan det vara att sätta tillbaka sladden och fortsätta jobba?

Kan ju visserligen vara så att det inte var första gången grabben drar ur sladden, utan att han har jävlats med pappan i flera timmar. Troligtvis inte. Mer troligt är att något pucko bestämt vad som ska hända i reklamen och ingen annan bryr sig hur bra/rätt det är.

När jag ändå är inne på ämnet reklam. Är det någon som har hört ett enda ord av vad de gula tomtarna säger i Prolu… Pralin… Pralino(?)-reklamen? Måste vara en av de sämsta reklamidéerna någonsin som får en att vilja byta kanal direkt.

Hmm… vad stör man sig på mer? Särskrivning såklart. Nästan mer plågsamt än ”Hej hej Monica” med Nic & the Family som nyligen blev utsedd av Aftonbladets läsare till att ha Sveriges sämsta låttext (samt årtiondets värsta sommarplåga). Grattis!

Nä, dags att sova nu.Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_1387
DSC_2370
DSC_0338
DSC_2961
DSC_1485
IMG_1242
DSC_1175
DSC_1760
DSC_4563
Arkiv
Kategorier