Elgitarr, XP och elefantägg

lördag, 11 oktober 2008

Efter att ha spenderat några månader med Windows Vista har jag nu äntligen gått tillbaka till XP igen. Fruktansvärt jobbigt att installera alla program på nytt, speciellt när man som jag gör lite allt möjligt på datorn. Jag programmerar, bildbehandlar, musicerar, organiserar foton, skapar webbsidor, dokumenterar, kalkylerar samt gör allting vanliga människor gör. Inget fel på Vista direkt, men jag tröttnade på att inte kunna installera alla gamla vanliga program man är van vid.

Elgitarr - BaCHMin fina elgitarr har jag nu tagit kort på, och trots att jag inte är nöjd lägger jag upp en bild ändå. Verkar som gitarren inte är speciellt fotogenisk av sig. Kan möjligtvis också ha med min okunskap som fotograf att göra. Väldigt skoj är det åtminståne att experimentera med extern blixt.

Lite då och då när andan faller på håller jag också på att färdigställa ett spel som jag tänkte lägga ut här helt gratis när första versionen är klar. Det är en klon av Bejeweled som många säkert har spelat i olika varianter. Vi får se när spelet dyker upp, måste få tid och lust att fixa det sista först.

Som avslutning måste jag tyvärr säga att jag är lite besviken på mig själv. Jag ångrar grovt att jag inte hämtade kameran idag när jag stekte ägg. Ett av äggen såg nämligen ut som huvudet på en väldigt gullig elefant. Är nästan säker på att folk skulle ha börjat vallfärda hit för att se miraklet. De gör ju det när det handlar om Jesus i alla fall.
Först ta en massa inträde när folket väller in och efter någon månad sälja ägget på Ebay för några miljoner, det hade varit nåt det… fan vad jag ångrar mig!Lämna en kommentar

2 kommentarer till “Elgitarr, XP och elefantägg”

  1. Jenny skriver:

    Hihi ja elefanten va suuuupersöt! Så håller med, det va synd 🙂

  2. Sonora skriver:

    Interesting to know.

Henriks Fotohörna
DSC_1385
DSC_2337
DSC_4028
DSC_2711
DSC_2338
DSC_1422
DSC_6093
IMG_1790
DSC_3865
Arkiv
Kategorier