Kalas!

söndag, 19 oktober 2008

Dansbandskampen
Såg lite av ”Dansbandskampen” på SVT på lördagskvällen. I stora drag ganska halvdåligt, med en meningslös jury och väldigt utdraget. De kunde haft fler band på en kväll istället.

Nåja, höjdpunkten var självklart dansbandet Kalas. Mycket underhållande, tyvärr på ett ganska pinsamt sätt.
Speciellt tänker jag på sångaren, som på sitt stela och skitnödiga sätt svajade runt på scenen inte helt olik Farbror Frej. Kanske inte låter som ett bra betyg direkt. Men han var glad. Alltid lika glad.
Kunde varken sluta kolla eller skratta, synd att de inte gick vidare i tävlingen.

Peter Settman var såklart mycket bra som programledare, han har alltid koll på när det ska vara humor och när det ska vara allvar. Och han vet VAD som är roligt dessutom. Till skillnad mot en viss Rickard Olsson som mycket väl kan vara den sämsta i världshistorien på att avläsa situationer och personer.

Mitt spel
Spelet jag håller på att programmera har jag nu färdigställt så pass så jag kan tänka mig att lägga ut en första testversion här… snart. Jag har dock några små problem med distributionen. För det första ska det ju vara enkelt för vanligt folk att installera spelet, så jag måste lyckas göra något slags installationsprogram. För det andra kräver spelet att en del saker är installerade på datorn, så jag måste göra i ordning tydliga instruktioner för hur man hämtar och installerar dessa om spelet inte startar. Plus förresten att jag måste skriva lite hur man spelar spelet också.

Ska försöka få upp spelet så snart som möjligt.Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_1150
DSC_0266
DSC_2942
DSC_4205
DSC_2277
DSC_3673
DSC_4008
DSC_2746
IMG_1455
Arkiv
Kategorier