Kortfattat 2

måndag, 27 oktober 2008

Då kommer återigen ett mellaninlägg där alla småtankar kan få rum, i väntan på att nåt vettigt att skriva om ska dyka upp i huvudet.

Paraply
Envis kan man vara, men man måste även veta när det är dags att ge upp. Paraplyer är bland det mest värdelösa man kan äga i Skaraborg. Eller ska jag kanske säga ”värdelösaste” som det tydligen heter numera… (idioti). Regnar det ute kan man ge sig fan på att det blåser, och då kvittar det hur stort eller litet paraply man har. Antingen får man ha stenkoll på vilket håll vinden kommer från och hela tiden justera paraplyet därefter, eller också får man nöja sig med ett bortblåst alternativt ut- och invänt paraply.
Nej, aldrig mer paraply.

Halvrätt av Haribo
Tropi-FruttiHaribo gör godis, och det gör de rätt så bra, men en godispåse har de gjort riktigt bra och det är Tropi-Frutti. Fruity FishTyvärr då, och som vanligt får man väl säga, brukar inte denna påse gå att få tag på i vanliga butiker (rätta mig om jag har fel). Nu har Haribo i alla fall kommit med en ny påse som heter Fruity Fish, där de har tagit många av smakerna från Tropi-Frutti och lagt ett lager skum under dem. Det dumma är att halva påsen består av nån slags utfyllnads-lakrits som är sådär.
Ett steg i rätt riktigt Haribo, men ta hit Tropi-Frutti istället!

Gamla trevliga tv-serier
Seinfeld och Vänner är två serier som har gått i evigheters evighet på tv. Perfekta serier att slökolla på om kvällar/nätter när man har lite tråkigt. Det som är både knepigt, tråkigt och lite skrämmande är att det verkar kvitta vilket avsnitt som går, jag har ändå sett det som det känns minst 3-4 och ibland många gånger. Knepigheten ligger i att Seinfeld har 180 avsnitt och Vänner har 236. Visserligen har jag kollat båda serierna i ordning från början till slut, så jag vet att jag har sett varje avsnitt, men jag har ändå svårt att förstå hur jag kan känna igen varenda avsnitt så pass bra. Borde det inte finnas ett enda litet avsnitt jag bara sett en gång?

LineUp
Mitt spel – LineUp – håller för närvarande på att bli rejält omgjort. Det kanske dröjer nån vecka innan nästa version dyker upp, men mycket är i görningen kan jag säga. Kanske inte så mycket visuella förändringar så att någon förutom jag märker nåt, utan mer hur spelet fungerar i grunden.
Tyvärr kommer detta att innebära att highscore-listan som gäller för version 1.00b behöver rensas bort i och med version. Anledningen är att jag har gjort en totalrenovering av poäng- och mätarsystemet och därmed blir det inte längre jämförbart med gamla rekord.Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_5275
DSC_3002
IMG_1652
IMG_1254
DSC_4031
DSC_2729
DSC_0835
DSC_1292
DSC_2276
Arkiv
Kategorier