Lite sång, lite dans, lite skridskor

söndag, 2 november 2008

Känns som det börjar bli dags att skriva ner lite tankar om alla underhållningsprogram som går om veckorna.

Om vi börjar med veckans Idol kan man konstatera att det är en ganska knepig säsong i år. Vi har bland annat: En 16-årig målbrottskraxande kille som ser ut som en 12-åring utklädd till Britney Spears. En annan som på ett mycket duktigt sätt retar gallfeber på alla dem som tar Idol på för stort allvar. Samt en som inte kan språket och som ironiskt nog går och gör bäst ifrån sig av alla när det ska sjungas på svenska.

Jag förstod inte juryn när de plockade med Lars till veckofinalerna, men nu de två senaste gångerna har jag sett vad juryn måste ha upptäckt. Men vad händer då? Jo, juryn totalsågar naturligtvis Lars och säger att han inte hör hemma där! Skyll er själva för fan…

För övrigt fick jag bara en tanke i huvudet när Lars drog igång i fredags: ”Robert Gustavsson – Devil in disguise”. Som tur var gjorde Lars det riktigt bra, men sen är det ju inte en kotte av Idols största publik som förstår honom.

Om vi går över till Dansbandskampen och Anna Mourou så säger hon (om nu Aftonbladet inte ljuger som vanligt) att ”Jag tar mycket plats och som kvinna får man inte det”.
Det kan mycket väl vara att vissa personer tycker så. Personligen tycker jag bara hon säger urbota dumma saker, verkar inte kunna mycket om musik och har inget där att göra. Och det har inte ett skvatt att göra med att hon är kvinna. Tyvärr, får man väl säga för hennes del. För vad ska hon då skylla på?

Och slutligen om Stjärnor på is. Nu har jag visserligen missat ganska mycket de senaste gångerna, men det man ser på snabbrepriserna är ibland ganska skrämmande. Efter månader av träning är det några som knappt kan åka skridskor utan att hålla i sin partner. Vad övar de på om dagarna egentligen?Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_1329
DSC_0864
DSC_2708
oIMG_2563
DSC_1519
DSC_1640
IMG_1680
DSC_2313
DSC_1705
Arkiv
Kategorier