hatasj.se var inte ledig

söndag, 5 april 2009

Varje gång. Varje jävla gång. SJ upphör aldrig att inte förvåna.

Den här gången tänkte vi utnyttja värdebevisen vi fick efter förra trippen med SJ, där vi helt oväntat fick se en bit av Stockholm.

Smått orolig för att man inte skulle kunna lägga till flera värdebevis när man betalar kollade jag upp detta i hjälpen på SJ:s sida. Jodå, det skulle inte vara några problem, man tog bara ett i taget. Vis av erfarenhet vågar man ju inte avbryta något när man väl har kryssat för att man är intresserad av en resa. Nästa gång man går dit har ju priserna höjts enligt supersystemet.

Lägger till två värdebevis och allt ser bra ut. Betalar resten via Internetbank och… nej. Betalning nekad, all inskriven information inklusive värdebevis borta. Skriver in allt igen, lägger till två värdebevis. Nix, betalning nekad.

Ringer därefter till SJ som – precis som vanligt – inte svarar, lägger på eller vad de pysslar med. Ringer igen och får veta att det just nu inte går att lägga till två värdebevis i systemet. Tydligen en så välkänd bugg så att kundtjänst till och med vet om den.

Eftersom 9 av 10 tåg kommer försent måste det ju finnas miljoner människor runt om i landet som har stora travar med värdebevis hemma i hyllorna. Antar att en hel del av dem försöker betala med sina värdebevis, men inte ska det tillåtas heller.

Domännamnet hatasj.se var tyvärr inte ledigt, annars hade jag snott åt mig det. Fast jag kan ju inte säga att jag är direkt förvånad att det var upptaget redan…Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_5275
IMG_4191
DSC_2387
oIMG_1228
DSC_5869
DSC_1764
IMG_4612
DSC_0837
DSC_1230
Arkiv
Kategorier