Paparazzi-Paparazzi

fredag, 10 april 2009

Det måste vara grymt jobbigt att vara kändis. Alla dessa papparazzis som tar bilder på en vart man än går, vad man än gör. Sen får man se sig själv i de mest osmickrande situationerna i den drös skvallertidningar som finns.

Nu har jag visserligen inga planer på att bli känd, det skulle nog mest vara pest och pina. Om man nu inte kunde bli anonymt känd(?) förstås… tål att tänkas på.

Strunt samma. Blir jag känd ska jag absolut bli en Paparazzi-paparazzi, alltså en paparazzi som istället för att jaga kändisar jagar paparazzis. Nu vet jag inte om det yrket finns än, men i så fall får jag väl uppfinna det.

Tänk er själva hur kul det skulle kunna bli. Man står där på röda mattan och istället för att le mot alla kameror tar man själv fram en kamera och börjar ta kort på alla fotografer som står där och trängs och gapar. Nästa dag i paparazzi-skvallertidningen har man hängt ut alla de som gjort ”fel” på ett eller annat sätt. Gud förbjude den som inte har senaste kameramodellen! Och vad har han för väska? Den matchar ju inte ens skorna… fy skäms! Haha, vilken ful min den killen gör när han tar kort!

Och för att inte tala om hur kul man kunde ha på vanliga vardagar när paparazzisarna (eller vad det nu kan heta) går och handlar, hämtar barnen på dagis eller till och med äter mat – oj så spännande!

Ännu fler chockhistorier och annat för tidningen:

  • Har han gått upp i vikt? Kolla in bilderna från före och efter jul!
  • Ramlade ner från en mur – skulle fota Britney Spears
  • Sämst betalda paparazzis
  • Top 100 – mest osexiga 2008

Det måste ju finnas massvis med bilder på dem som tar bilder, eller? Hittar ni någon sådan sida, skriv en kommentar!Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
DSC_2920
IMG_1786
DSC_5520
IMG_2729
DSC_0825
DSC_3296
DSC_6096
IMG_2384
DSC_1399
Arkiv
Kategorier