Pinsamt värre

onsdag, 2 september 2009

Närhelst man har tråkigt om dagarna brukar Aftonbladets sida vara bra att surfa till. Där kan man alltid lära sig någon ny, helt meningslös sak.

För några dagar sedan såg jag något om en bloggande tjej som kallade sig Mogi, som tydligen hade en egen ordlista. Detta var uppenbarligen så viktigt att hon fick lov att undervisa alla med en liten filmsnutt, annars var det väl ingen som visste vad fan hon skrev på bloggen.

Jag brydde mig inte ett skvatt just då, men idag dök det upp att Marcus Birro hade spelat in en egen film där han imiterade denna Mogi. Om nu Aftonbladet tjatar blir man ju nyfiken och jag fick lov att kolla vad det handlade om.

I början av Mogis videoklipp trodde jag det hela var ett skämt, och det verkade vara en kvinna i 35-40-årsåldern som försökte härma en typisk 13-årig stockholmstjej, vilket hon gjorde väldigt övertygande. Efter ytterligare några sekunder inser jag att detta är på riktigt och att det måste vara en av de mest pinsamma sakerna jag sett i mitt liv.

Titta gärna själva och bedöm: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=31546

Tydligen finns det fler delar också, men jag tror inte jag klarar av att pina mig igenom mer.

Efter lite sökande hittade jag till hennes blogg där det stod att hon var 19 år, så hon var ”bara” 6-7 år för gammal för sitt pinsamma agerande. Jag tyckte hon såg ut som Marie Lehmann från sporten på SVT och gissade därmed något högt…Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
IMG_3639
DSC_2281
DSC_3995
DSC_4550
DSC_6064
DSC_0975
IMG_3793
IMG_2822
IMG_3923
Arkiv
Kategorier