OS: Stafettguld!

torsdag, 25 februari 2010

Ännu en trevlig dag i skidspåret, den här gången för svenska herrarna i stafetten.

Alla gjorde det mycket bra på sina sträckor och tillslut blev det ganska lugnt, även om det var sjukt nervöst när Northug började ta in.

Grattis till Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Söderberg och Marcus Hellner!

Alltid kul att dra lite citat från kommentatorer också, även om det inte var riktigt lika roligt nu när jag plockade det ordagrant som när jag hörde det live.

Bättre än bäst?

Jacob Hård (syftar på Bauer): ”Det är ju en kille det där som när han har sin dag i klassiskt då är han… då är han bäst.”
Anders Blomkvist: ”Ja, han är väldigt stark där. Men det är ju så, Johan Olsson kan ha sin dag och då kan han vara ännu bättre faktiskt.”

Roliga namn – hinner SVT före?

SVT håller på att jävlas nu för andra OS:et i rad. I Peking var det en intervju med spjutkastaren Magnus Arvidsson som var skoj och jag skulle in på bloggen med. Då hann SVT före i nåt inslag. Den här gången har jag klottrat ner roliga namn som jag skulle ha med på bloggen, och självklart kör SVT igång nån slags tävling där de tar hjälp av hela svenska folket när de samlar in namn. Svårt att konkurrera faktiskt.

Alla Tsuper som kör freestyle-hopp är den person som har absolut bäst namn vad jag har kommit fram till, och det var även det som nämndes i Vinterstudiobloggen. Förhoppningsvis hinner jag med en liten lista på övriga innan SVT presenterar sina namn.

Finns ju förresten också Sjinkie Knegt (Kinki(g) Knekt), en Shorttrack-åkare.Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
oIMG_3114
IMG_1809
IMG_0850
DSC_1764
DSC_1011
DSC_5113
DSC_0864
DSC_1412
DSC_1718
Arkiv
Kategorier