OS: fyra, fyra, borta, GULD!

lördag, 27 februari 2010

Det var det jävligaste jag sett… curlingen såg så bra ut första halvan, sen helt stenkörd ut mot slutet. Men se på fan, blev det inte ett guld ändå!

Dagen inleddes med herrarnas skidskytte där en viss herr Nilsson skjuter bort Sverige än en gång. Fast ska man vara helt ärligt hade det nog inte räckt till medalj ändå. Men jag fattar inte att man inte nån gång testar någon annan än Mattias Nilsson, bara för att? Eller som jag sa här hemma innan stafetten; sätt Nilsson på sistasträckan i OS och hoppas att han får ett rejält läge inför sista skjutning. Grejar han en medalj då så får han ju hela Sverige med sig istället, om inte så kan det knappast bli värre.

Nåja, en fjärdeplats i skitskyttet. Bra men snöpligt.

Sen fortsatte det med ytterligare en fjärdeplats för Maria P-H i slalom. Bra men snöpligt.

Efter det kom grabbarna i skridsko som tränat fyra år för lagtempot. Ganska kört från början mot starka Holland och så var det tack och adjö där. Inte speciellt bra, men lite snöpligt.

Det krävdes att man satt uppe till kl. 3 på natten och småhoppades in i det sista med curlingen för att det skulle gå vägen idag. Guld för Sverige! Snöpligt för Kanada.

Supergrattis till Anna Le Moine, Cathrine Lindahl, Eva Lund och Anette Norberg!Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
IMG_3954
DSC_1764
IMG_3285
DSC_2936
IMG_3772
DSC_5964
DSC_1526
DSC_1499
DSC_1240
Arkiv
Kategorier