Småsaker

tisdag, 1 maj 2012

Hade några små anteckningar om saker jag tänkt blogga om men aldrig blev av. Tänkte att jag kör en kort sammanfattning helt enkelt.

Olycklig kommentar

60 minutes gjorde en intervju med Adele som jag kollade på via Youtube. Tyvärr verkar videon vara bortplockad nu, men den slutade med lite ofrivillig(?) humor från berättarrösten i slutet:
”Go to 60MinutesOvertime.com to get a behind the scenes look at some of the funniest moments we had with Adele – Sponsored by Viagra”

Pinsamt värre

Åsa Avdic på Plus måste vara en av de mest pinsamma människorna någonsin. Halva Plus är ett helt okej program, men när hon är igång är det oftast bra att ha tillgång till den just nu så populära ”skämskudden”.

Håll dig till höjdhopp

Slutligen har vi Emma Green Tregaro och hennes makalöst dåliga insats i Risifrutti-reklamen. Borde hon kanske ha sagt till att hon varken kan spela basket, bordtennis eller cykla BMX? Ja, men mest skuld kanske någon annan ska ta på sig ändå. Någonstans börjar det med en idiotisk idé och slutar med digitala bollar och någon som måste tänkt ”Äh, vi skiter i det här! Hon är värdelös på basket så vi får fuska med det vi redan har filmat.”
Här är videon förresten: http://www.youtube.com/watch?v=DiahKRLbX3o
Kolla speciellt på dribbling med basketboll samt kast med basketboll som egentligen går 5 meter över och hade hamnat på andra sidan stängslet.

Emma Green Tregaro spelar basket

Emma Green Tregaro spelar basket

En sak till…

Stör mig oerhört på folk som skriver 720p när de pratar om upplösning på en skärm. En skärm med 1280×720 pixlar är INTE samma sak som 720p!Lämna en kommentar

Henriks Fotohörna
IMG_3211
DSC_4028
oIMG_3116
IMG_3629
IMG_4525
IMG_0878
DSC_1240
IMG_3373
DSC_5560
Arkiv
Kategorier